Boek nu online een huurcamper bij Campers Brabant voor de maand juni, juli of augustus en ontvang direct 5% korting op de weekprijs!

Ruimtebesparend en lichtgewicht luxe tuinset

Voor €57,- per volledige huurperiode kunt u een luxe inklapbare eettafel van 90 x 70 cm met 5 stoelen bij huren die zeer gemakkelijk in de camper te vervoeren is. Deze tafel heeft een kunststof blad en 4 onafhankelijk verstelbare poten. Verder voorzien van een extra sterk aluminium frame met dwarssteunen. Dankzij de extra grote voetplaten is de tafel uiterst sterk en stabiel op iedere ondergrond. Super handig  en onmisbaar op uw camperreis!

Dit pakket bestaat uit:
4 persoons opklapbare eettafel plus 1-5 stoelen (afhankelijk van het aantal personen)

Buscamper luxe ruimtebesparend tuinset

Voor €57,- per volledige huurperiode kunt u voor nog kleinere buscampers een luxe 4 persoons oprolbare camping tafel met 5 opklapbare stoelen bij huren. De tafel is vrijwel helemaal gemaakt van aluminium en zeer eenvoudig in gebruik.Deze roltafel en stoelen worden geleverd met een handige draagtassen om de tafel en stoelen eenvoudig mee te kunnen nemen.

Dit pakket bestaat uit:
4 persoons roltafel plus 1-5 vouwstoelen (afhankelijk van het aantal personen)

Lichtgewicht comfort buiten ligbed

Heerlijk genieten van de zon buiten uw camper? Deze lichtgewicht stretcher voor buiten geeft u optimaal ligcomfort. De rugleuning is verstelbaar en daarmee aan te passen aan uw wensen, tevens is de stretcher gemakkelijk op te bergen in de camper. 

U huurt een lichtgewicht comfort buiten ligbed bij Campers Brabant voor:

1 comfort buiten ligbed:  € 37,- per huurperiode

Truck Navigatiesysteem

Voor € 55,- per volledige huurperiode huurt u deze zeer handige en gebruiksvriendelijke Truck & Camper navigatiesysteem. Dit systeem houdt rekening met de hoogte, lengte en gewicht van uw camper, en zorgt dus voor een nog hogere mate van veiligheid en comfort. Verder kunt u direct de campersite locaties invoeren en dus zonder zorgen bij uw camping arriveren. Eventueel kunt u van te voren geplande route importeren (alleen via TomTom). Dankzij de ingebouwde bluetooth kunt u ook DIRECT handsfree telefoneren! een must voor iedere camper liefhebber.